De voorjaarscollectie bestaat uit kleurrijke kussens met uiteenlopende printjes en houten blocks met bloemen en vlinders. Old meets new dankzij de vintage prenten, hergebruikt glaswerk en eiken tafeltjes, gemixt met fris populierenhout, linnen- en teddystoffen en de kleuren van nu. Oude materialen krijgen een nieuw leven en zodra de zon weer gaat schijnen, komt er kleur om de hoek. Toch?

De kussens zijn bedoeld voor binnen, maar kun je zolang het droog is natuurlijk ook gebruiken voor je tuin of balkon en neem ze vooral mee als je gaat picknicken. Daar wordt je blij van!

De blocks passen in elk interieur. Je kunt ze ophangen, maar ze zijn ook robuust genoeg om neer te zetten. Van iedere prent is er maar 1 en daarmee koop je dus een uniek cadeau voor jezelf of iemand anders!

De kandelaartjes blijf ik af en toe in kleine oplages maken met alleen de allermooiste glazen die ik tegenkom. Speciaal voor de voorjaarscollectie is er één met een vogeltje erop. Heb je hem al gezien?

Wil je weten wat er nog meer allemaal in de collectie zit? Ga dan gauw naar de webshop!