Over mij

Hi, ik ben Marike. Ik woon samen met mijn vriend en onze kat. Ik hou ervan om dingen te vieren, vooral kleine en eenvoudige dingen. Ik hou van taartjes, van spontane blije post en van cadeautjes en confetti, keihard meezingen in de auto en van marshmellows bovenop m’n cappuccino. Ik kan nog wel even doorgaan, maar nu heb je alvast een idee.

Met Slingers: voor alledaagse hoera-momenten, inspiratie en plezier.
Ik doe maar wat in de zoektocht naar een lifestyle die bij mij past.”

Met Slingers is mijn uitlaatklep voor al mijn ideeën. Het is de plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik kan schrijven wat ik wil! Ik weet steeds beter wie ik ben en dat is niet iemand die dag in, dag uit, op kantoor kan zitten. Ik heb vrijheid nodig; ruimte om te onderzoeken en uit te proberen. Ik ben een netwerker en een verbinder, maar ik hou er ook van om urenlang in mijn eentje te ‘pielen’ en creatief bezig te zijn.

Soms ontstaan er producten die ik verkoop. Op dit moment worden mijn blocks verkocht bij Puut (in Winsum en Zuidlaren). Daarnaast sta ik soms op een markt. Wanneer? Dat zet ik in de agenda. Als ik workshops geef, vind je deze hier ook. Daarnaast houd ik me bezig met styling, van leefruimtes en feestjes. Ik vind het heerlijk om te maken, te fotograferen, in te pakken en te verkopen, maar ik hou er ook van om mensen te inspireren om vooral te doen waar ze blij van worden.

Een paar van mijn lievelingsdingen:

Ontdekkingstocht

Tot de zomer van 2021 werkte ik voor een detacheringsbureau en deed ik interimklussen bij woningcorporaties. Daarnaast organiseerde ik evenementen voor mijn werkgever zodat collega’s elkaar leerden kennen, maar ook om inhoudelijke kennis met elkaar te delen. In de zomer van 2021 heb ik mijn baan opgezegd om vrij te zijn, maar vooral om te ontdekken wat ik belangrijk vind en waar ik mijn tijd aan wil besteden. Ik hield van mijn werk, maar er was weinig tijd en ruimte voor andere dingen die ik wilde doen.

Zo begon de ontdekkingstocht naar een nieuwe lifestyle die beter bij mij past. Minder moeten en meer genieten. Slingers staan voor mij symbool voor positiviteit, tradities en vooral voor het vieren van mooie momenten. Overal waar je gaat, kun je zelf bepalen of je de slingers ophangt en daarom koos ik de naam Met Slingers.

Wil je meer weten of samenwerken? Neem dan vooral contact met me op! Liefs, Marike.