Wie mij volgt op Instagram weet wat er aan de hand is 😉 Het is min of meer mijn lijfspreuk om vaker te vieren. Vier wat je kunt! Doe iedere dag iets wat je leuk vindt, dat soort dingen. Microfeestjes. Maar nu; ik heb 300 volgers op Instagram en daarom organiseer ik een giveaway. Je kunt een gepersonaliseerde collage winnen, die ik maak aan de hand van jouw 3 (steek)woorden die je me geeft. Na mijn blog van vrijdag waarin ik schrijf dat ik het spannend vind om mijn collage kunstwerkjes te laten zien, heb ik een aantal lieve berichten gekregen. Aanmoediging. Superlief.

Collages?
Ondanks de woorden die ik tegen anderen zeg – dat je ‘gewoon moet uitproberen’ – blijkt maar weer eens dat het minder makkelijk is, als het over jezelf gaat. De collages die ik maak, op A4- en postkaartformaat, wil ik graag inlijsten in vintage lijsten. De collages zelf maak ik van snippers uit tijdschriften, tweedehands boeken en reclamemateriaal. Soms teken ik erover heen, stempel ik erop of plak ik er tape tussen. Ik heb een voorkeur voor dieren, met name vogels en vissen, en bloemen. Het maakt niet uit of de verhoudingen verkeerd zijn en zo kan het gebeuren dat een vogel op een slak staat en dat ze nog steeds allebei blij kijken, haha!

Over een tijdje..
Ik heb een aantal ideeën over het maken van de collages. Het lijkt me bijvoorbeeld heel tof om in een winkel of restaurant of (?) een wandje te vullen met collages. Of op een school of op de kinderafdeling van een ziekenhuis? Dat laatste is misschien wel het allerbijzonderst. Daarnaast wil ik aan de slag met gepresonaliseerde collages. Ik heb stiekem een haat-liefde verhouding met verzoekjes; ik vind het heerlijk om maatwerk te leveren en iemand daar blij mee te maken, echt. Maar. Het kost -veel- meer tijd dan de dingen die ik vanuit flow maak. Voor de giveaway vraag ik daarom om 3 (steek)woorden of thema’s, zodat ik daar zelf verdere invulling aan kan geven. Kan ik gewoon uitproberenof het iets voor me is! En of er een markt voor is natuurlijk, want uiteindelijk is iemand anders er blij mee maken het leukste dat er is 🙂

Fijne zondag! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *